با درمان بی‌اختیاری ادرار، افسردگی خود را درمان کنید

مشکلات مثانه با هر دلیلی که به وجود آمده باشند ممکن است بر سلامت روانی شما تأثیر بگذارند. درمان بی‌اختیاری ادرار می‌تواند به کاهش علائم افسردگی در فرد مبتلا کمک کند. فقط زنان دچار بی‌اختیاری ادرار نمی‌شوند بلکه مردان نیز با درصد کمتری که در حدود 5 درصد است به این بیماری مبتلا می‌شوند که علتان معمولاً بزرگ شدن پروستات در آنها یا ابتلا به هایپرپلازی خوش‌خیم پروستات است. هم بی‌اختیاری ادرار و هم افسردگی بر کیفیت زندگی فرد تأثیر می‌گذارند. هر دو بیماری تأثیر چشمگیری در روابط بین فردی و توانایی انجام فعالیت‌های روزانه دارند.

مشکلات مثانه به هر دلیلی که ایجاد شده باشند. بر سلامت روانی فرد تأثیر می‌گذارند. مشکلات مثانه و افسردگی هر دو باید جدی در نظر گرفته شوند. روش‌های متعددی برای درمان بی‌اختیاری ادرار وجود دارد که می‌تواند به کاهش علائم افسردگی نیز کمک کند.

مشاوره با پزشک متخصص می‌تواند شما را در انتخاب بهترین و کارآمدترین روش درمان یاری کند. متخصصین ما در کلینیک تخصصی بی‌اختیاری ادرار دکتر فرخانی علاوه بر درمان با روش‌های توان‌بخشی لگن  مانند بیوفیدبک، تحریک الکتریکی و ورزش، همچنین با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های جدید صندلی مگنت  و شوک ویو تراپی نیز بی‌اختیاری ادرار را به‌طور کامل درمان می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر و یا مشاوره با متخصصین ما در زمینه درمان بی‌اختیاری ادرارمی توانید با شماره ما تماس حاصل فرمایید.

مشکلات مثانه و سلامت روانی: خجالت و سکوت 


اگر شما مبتلا به بی‌اختیاری ادرار هستید که به آن ضعف مثانه نیز گفته می‌شود باید هم به سلامت فیزیکی و هم به سلامت روانی خود توجه داشته باشید. درک چگونگی تأثیر این دو بیماری کمک شایانی به بازگشت به تمام جوانب زندگی عادی فرد دارد.

عوارض روانی ابتلا به بی‌اختیاری ادرار و ضعف مثانه ممکن است شدید باشد. بیماران مبتلا به بیماری‌های مثانه از این وضعیت خود خجالت کشیده و به مدت طولانی سعی در مخفی کردن آن دارند. آنها لباس تیره می‌پوشند که لکه‌های ادرار روی آن مشخص نباشد و همیشه در مورد بوی آن نگران هستند. آنها روز به روز منزوی‌تر می‌شوند که به مرور باعث افزایش اضطراب و افسردگی در آنها می‌شود. این عارضه حتی در روابط صمیمانه این افراد نیز تأثیر داشته و باعث نگرانی آنها در روابط جنسی می‌شود.

بسیاری از افراد چندین سال از این بیماری رنج می‌برند زیرا بر این باورند که نمی‌توان کاری برای حل این مشکل انجام داد یا همه عمل‌های جراحی یا اقدامات درمانی مؤثر نبوده اما خبر خوب این که روش‌های خوب متعددی برای مدیریت بی‌اختیاری ادرار وجود داشته و می‌توان آن را به طور کامل درمان نمود.

راه حل این مشکل کاهش مشکلات روانی و مشکلات مثانه و مراقبت‌های پزشکی برای هر دو بیماری است. باید به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید تا علت ابتلا به بی‌اختیاری مشخص شده و با مراجعه به یک روانپزشک و / یا یک روانشناس، افسردگی خود را درمان کنید. اولین گام؛ مراجعه به یک متخصص اورولوژی است زیرا غالباً به محض این که بی‌اختیاری ادرار تحت کنترل قرار می‌گیرد، علائم افسردگی شروع به برطرف شدن می‌کنند.

 درمان بی‌اختیاری ادرار و افسردگی 


بر خجالت‌زدگی و افسردگی خود با درمان مشکلات مثانه و مشکلات عاطفی خود پایان دهید:

 مراقبت‌های پزشکی بر رفع مشکلات مثانه و افسردگی

اگر شما به بیماری‌های مثانه مبتلا شده‌اید باید به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید. روش‌های فوق‌العاده‌ای برای درمان بی‌اختیاری ادرار وجود دارد. اگر ابتلا به این بیماری باعث آزار شما شده است، بر زندگی روزمره شما تأثیر گذاشته و شما را به شدت ناراحت کرده است درباره آن حرف بزنید. زمانی که درمان بی‌اختیاری ادرار شروع شده و مشکلات حل گردید، افسردگی نیز احتمالاً از بین می‌رود.

ممکن است شما به درمان‌هایی فراتر از درمان بی‌اختیاری ادرار نیاز داشته باشید. شما باید به پزشک خود اطمینان داشته باشید و مطمئن باشید که متخصص اورولوژی به تمام جوانب بیماری که شما به آن مبتلا هستید آگاه است. این خیلی مهم است که متخصص اورولوژی به طور جدی و مستقل نسبت به افسردگی شما نیز توجه داشته باشد. وی باید بیمار خود را به یک روانپزشک یا روانشناس معرفی کند تا علاوه بر درمان بی‌اختیاری ادرار، افسردگی بیمار نیز تحت درمان قرار گیرد.

 اگر اضافه وزن دارید، وزن خود را کاهش دهید 

چاقی یک علت ابتلا به بی‌اختیاری و کاهش قدرت عضلات است. کاهش وزن به طور چشمگیری به بهبود مشکلات مثانه در مردان و زنان کمک می‌کند. همچنین تغییر رژشم غذایی برای کاهش مشکلات مثانه شامل کاهش مصرف محرک‌هایی مانند کافئین، الکل و شیرین‌کننده‌های مصنوعی می‌شود. مقدار زیادی آب بنوشید و غذاهای پرفیبر میل کنید تا باعث کاهش یبوست در شما شود. پیروی از یک رژیم غذایی سالم و انجام تمرین‌های ورزشی باعث بهبود خلق و خوی فرد شده و به عنوان بخشی از درمان افسردگی نیز محسوب می‌شود البته این اقدامات برای درمان افسردگی کافی نیست. باید در صورت لزوم برای درمان افسردگی به متخصص مربوطه مراجعه کنید

با انجام ورزش به طور منظم به بهبود بی‌اختیاری ادرار و افسردگی خود کمک کنید

 

متخصص فیزیوتراپی که برای بیماری‌های اورولوژی آموزش دیده است می‌تواند به رفع مشکلات کمر و ران شما را که باعث ابتلا به بی‌اختیاری ادرار یا تشدید این بیماری شده است کمک کند. درمانگر می‌تواند تمرینات مناسب برای کف لگن مانند کگل به شما بدهد و عضلات شما را شل کرده و تقویت نماید تا بتوانید مثانه را بهتر کنترل کنید. همچنین تمرینات تنفسی، یوگا یا پیلاتس می‌تواند استرس را مدیریت کرده و نکاتی را که می‌تواند به شما در کنترل مثانه و بهبود خلق و خو کمک کند آموزش دهد.

بیوفیدبک درمانی

 

اگر شما با کگل مشکل دارید، بیوفیدبک می‌تواند به شما در تنظیم عضلات کف لگن و آموزش کنترل آنها کمک کند. بیوفیدبک به مردان و زنان مبتلا به بی‌اختیاری ادرار کمک می‌کند. احساس تازه ناشی از افزایش کنترل به شما در کاهش استرس و افسردگی نیز کمک می‌کند.

مصرف داروهای مناسب 

داروهای ضدافسردگی می‌تواند به درمان بی‌اختیاری ادرار و افسردگی کمک کند. هم بی‌اختیاری ناشی از فشار و هم نیاز فوری به دفع ادرار به دلیل مشکلات سیستم مرکزی اعصاب ایجاد می‌شوند. در برخی موارد، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای برای تنظیم مسیرهای انتقال عصبی مرتبط با ادرار تجویز می‌شوند. مسدودکننده‌های جذب نورپی نفرین سراتونین نوعی دیگر از داروهای ضدافسردگی هستند که برای انتقال‌دهنده‌های عصبی تجویز شده و به درمان بی‌اختیاری فشاری کمک می‌کنند.

 استفاده از محصولات مرتبط به بی‌اختیاری ادرار

اگر شما در حال مبارزه با خجالت‌زدگی خود هستید می‌توانید تا زمانی که اثر اقدامات درمانی بلند مدت شروع شود از محصولات مرتبط با بی‌اختیاری ادرار استفاده کنید. با استفاده از این محصولات خجالت‌زدگی شما کاهش می‌یابد و نیازی نیست که همیشه نگران نشت ادرار خود باشید و در نتیجه اعتماد به نفس و عزت نفس شما بهبود می‌یابد. محصولات متنوعی برای این منظور وجود دارد که برخی فقط برای مردان طراحی شده است و می‌توانند به راحتی مورد استفاده قرار گیرند. این محصولات از سلامت پوست شما نیز مراقبت می‌کنند.

 یک درمان راحت با استفاده از صندلی مغناطیسی 

تحریک مغناطیس عملکردی یک دستگاه پیشرفته است که باعث تقویت عضلات کف لگن شده و برای درمان بی‌اختیاری ادرار و مشکلات دیگر مرتبط با قسمت کف لگن به کار برده می‌شود. در حین انجام این درمان، بیمار به طور کامل پوشیده می‌شود و به طور راحت می‌نشیند. با این درمان عضلات کف لگن تقویت می‌شوند.

شاک ویو تراپی 

شاک ویو تراپی یک روش درمانی برای مردان است که در آن پالس‌های شاک ویو با شدت بسیار کم روی آلت تناسلی مرد متمرکز می‌شود تا نعوظ و بی‌اختیاری ادرار در وی بهبود یابد.