درمان اختلال نعوظ مردان بعد از سرطان پروستات

اختلال نعوظ، که ضعف جنسی نیز نامیده می‌شود، ناتوانی جنسی، عدم توانایی برای ایجاد و یا حفظ نعوظ رضایت‌بخش برای مقاربت جنسی است. اگرچه سرطان پروستات علت اختلال نعوظ نیست، درمان‌ها برای این بیماری می‌توانند این مشکل را ایجاد کنند. که عبارتند از:

  • جراحی برای حذف کل غده پروستات
  • پرتو درمانی، چه از طریق پرتوهای خارجی یا ایمپلنت‌های دانه رادیواکتیو
  • هورمون درمانی

اختلال نعوظ ناشی از درمان‌های سرطان پروستات با روش‌های توانبخشی مانند شوک ویو قابل درمان است.

ریسک اختلال نعوظ در مردانی که سرطان پروستات در آنها تشخیص داده شده است بسیار بالاست. زیرا روش‌های درمان سرطان پروستات، در کاهش عملکرد نعوظ مردان، تأثیر بسزایی دارد. روش‌های درمان سرطان پروستات از قبیل جراحی، پرتو درمانی و هورمون درمانی علاوه بر آسیب به اعصاب و عروق خونی، سطح هورمون جنسی تستسترون که برای نعوظ ضروری است، را بطور قابل توجهی کاهش می‌دهند. شوک ویو درمانی یکی از جدیدترین روش‌های درمانی بدون عوارض است که از طریق باز کردن عروق خونی و افزایش جریان خون در آلت تناسلی آقایان، اختلال نعوظ را بطور کامل درمان می‌کند. متخصصین ما در کلینیک تخصصی بی‌اختیاری ادرار دکتر فرخانی  با ارائه روش نوین و غیر تهاجمی شوک ویو اختلال نعوظ را در مردانی که تحت درمان سرطان پرستات قرار گرفته‌اند درمان می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا مشاوره با متخصصین ما درباره شوک ویو تراپی اختلال نعوظ ناشی از درمان سرطان پروستات در کلینیک تخصصی بی‌اختیاری ادرار دکتر فرخانی  می‌توانید با شماره  ما  تماس بگیرید.

چرا اختلال نعوظ با درمان سرطان پروستات رخ می‌دهد؟


برای کمک به شما در درک اینکه چرا درمان سرطان پروستات ممکن است موجب اختلال در عملکرد نعوظ شما شود، خوب است بدانید که چگونه ممکن است بدن شما با درمان تغییر کند.

معمولا هنگامی که یک مرد از نظر جنسی تحریک (برانگیختن) می‌شود:

  • مغز یک پیام را ارسال می‌کند که بگوید عروق خونی در آلت تناسلی مردانه گشاد شوند.
  • این امر موجب جریان خون بیشتر به آلت تناسلی می‌شود.
  • هنگامی که این اتفاق رخ می‌دهد، آلت تناسلی بزرگتر و سفت می‌شود. این امر باعث نعوظ می‌شود (وقتی آلت تناسلی شما به اندازه کافی سفت است که بتوانید رابطه جنسی داشته باشید). برخی از درمانهای سرطان پروستات ممکن است بر اعصاب، عضلات یا عروق خونی که باعث نعوظ شما می‌شوند تاثیر بگذارند. سایر درمان‌های سرطان پروستات ممکن است شهوت جنسی شما (یا میل جنسی) را تحت تاثیر قرار دهد.

اختلال نعوظ چه زمانی پس از درمان می‌تواند رخ دهد؟


جراحی

پروستات یک غده است که تقریبا اندازه یک گردو می‌باشد. پروستات مانند دونات در اطراف مجرای ادرار قرار دارد. مجرای ادرار لوله‌ای است که ادرار و مایع منی را به خارج از بدن شما حمل می‌کند. در نزدیکی غده پروستات، اعصاب، عروق خونی و عضلات مورد نیاز برای نعوظ و کنترل مثانه شما وجود دارند. وقتی رادیکال پروستاتکتومی دارید، برای حذف غده پروستات عمل جراحی انجام می‌دهید. در صورت عمل جراحی برای سرطان پروستات، این اعصاب، عروق خونی و عضلات ممکن است ضعیف شوند.

برای یک دوره زمانی پس از عمل، بسیاری از مردان قادر به نعوظ نیستند. این زمان برای هر مرد متفاوت است. این مشکل ممکن است کمتر از یک ماه یا بیشتر از یک ماه ادامه داشته باشد. با این حال، ممکن است متوجه شوید که حتی یک سال یا بیشتر بعد از جراحی نمی‌توانید نعوظ داشته باشید. توانایی شما برای داشتن نعوظ بعد از عمل جراحی به این که آیا سرطان پروستات شما نزدیک به اعصابی که نعوظ‌های شما را کنترل می‌کند بوده است یا خیر، و این آیا قبل از عمل جراحی نعوظ داشته‌اید یا نه، و سن شما، بستگی دارد. اگر قبل از جراحی مشکلاتی با نعوظ داشته‌اید، این مشکلات بعد از جراحی بهتر نخواهند شد. در صورتی که پس از جراحی، قادر به نعوظ هستید، هنگامی که ارگاسم دارید، هیچگونه مایع منی (مایعی که در هنگام داشتن رابطه جنسی بیرون می‌آید) بیرون آمده‌ای وجود نخواهد داشت. غده پروستات این مایع را ایجاد می‌کند. هنگامی که غده پروستات شما برداشته شود، دیگر منی وجود نخواهد داشت. این امر بعضی از مردان را در صورتی که چنین انتظاری نداشته باشند شگفت‌زده می‌کند، اما پس از حذف غده پروستات، این امری طبیعی است. این همچنین به این معناست که شما پس از جراحی قادر به پدر شدن و بچه‌دار شدن نخواهید بود.

پرتو درمانی

پرتودرمانی ممکن است به اعصاب در نزدیکی غده پروستات که به شما کمک می‌کند که نعوظ داشته باشید، آسیب برساند. با گذشت زمان، شما ممکن است متوجه شوید که دیگر به آن اندازه که قبلا نعوظ داشتید، نعوظ ندارید. برخی از مردان 6 ماه یا بیشتر پس از پرتو درمانی شروع به داشتن اختلال نعوظ می‌کنند. اگر این اتفاق بیفتد، اختلال نعوظ معمولا بهبود نمی‌یابد.

اگر بعد از پرتودرمانی قادر به نعوظ هستید، ممكن است متوجه شوید كه میزان مایع منی (مایعی كه از آلت جنسی شما در اوج رابطه جنسی بیرون می‌آید) وقتی كه ارگاسم دارید كمتر شده است. برخی از مردان ارگاسم خشک دارند (ارگاسم بدون آزاد شدن مایع منی). شما متوجه خواهید شد که با گذشت زمان میزان منی کمتر می‌شود. شما احتمالا اسپرم کافی برای پدر شدن نخواهید داشت. همچنین ممکن است به مدت چند هفته هنگام انزال کمی درد داشته باشید. این عارضه معمولا بعد از چند هفته از بین می‌رود.

هورمون درمانی

هورمون درمانی به اعصاب، عروق خونی یا عضلات اطراف غده پروستات آسیب نمی‌رساند. هورمون درمانی باعث کاهش میزان تستوسترون در بدن شما می‌شود. تستوسترون یک هورمون است که شما را به رابطه جنسی علاقه‌مند می‌کند. با هورمون درمانی، ممکن است متوجه شوید که علاقه‌ای به رابطه جنسی ندارید. شما همچنین ممکن است اختلال نعوظ داشته باشید. برخی از مردان در هورمون درمانی می‌گویند که تمایل جنسی آنها هنوز قوی است، اما آنها با داشتن نعوظ مشکل دارند. یا ممکن است مشکلاتی برای ارگاسم داشته باشند. عوارض جانبی هورمون‌ها از انسان به انسان متفاوت است. بعضی از مردان می‌توانند احساس میل کنند و نعوظ و ارگاسم داشته باشند. توانایی شما برای داشتن نعوظ و علاقه شما به رابطه جنسی ممکن است چند ماه پس از پایان درمان هورمون شما بهتر شود.

اختلال نعوظ چگونه درمان می‌شود؟


شوک ویو تراپی اختلال نعوظ

 

شوک ویو تراپی با شدت کم، نه تنها علائم پس از درمان سرطان پروستات را، بلکه علت واقعی اختلال نعوظ (ED) را درمان می‌کند. شوک ویو تراپی یک روش غیر تهاجمی و غیر فارماکولوژیک است که باعث می‌شود یک مکانیزم طبیعی باشد که نه تنها علائم را درمان می‌کند، بلکه در واقع مشکلات اختلال نعوظ مرتبط عروقی را ترمیم می‌کند. بر خلاف سایر درمان‌هایی که از داروها استفاده می‌کنند یا از پمپ‌های وکیووم، تزریقات یا ایمپلنت‌ها استفاده می‌کنند، شوک ویو هیچ تاثیری بر سیستم‌ها و یا اندام‌های بدن ندارند. این راه حل مطابق آخرین روش‌های علمی موجب یک بهبود طولانی مدت در عملکرد نعوظ و سلامت جنسی در مردان در سراسر جهان می‌شود، و بدون درد، طبیعی و ایمن است.

  • راه حل بدون دارو
  • راه حل بلند مدت
  • درمان بدون درد
  • موثر برای مردانی که به داروها پاسخ نمی‌دهند.

آیا درمان موثر است؟

این درمان برای اکثر بیماران مبتلا به مشکلات اختلالات نعوظ مرتبط عروقی کار می‌کند که برای حدود 70٪ از بیماران مبتلا به اختلال نعوظ در نظر گرفته می‌شود. آزمایشات بالینی گسترده بهبود عملکرد نعوظ چشمگیری را حداقل یک سال پس از درمان نشان می‌دهد. درمان همچنین بیماران مبتلا به اختلال نعوظ شدید را برای کسانی که داروها برایشان تاثیری نداشته است و کسانی که تنها گزینه‌هایشان پمپ‌های وکیوم، تزریقات و ایمپلنت‌ها برای پاسخگویی به درمان‌های مهار کننده PDE5 بوده است را توانا می‌کند.

آیا درمان امن است؟ آیا عوارض جانبی وجود دارد؟

درمان کاملا ایمن است. درمان غیر تهاجمی است و هیچ دارویی در این درمان درگیر نیست. هیچ عوارض جانبی در طول درمان، یا بلافاصله پس از درمان گزارش نشده است. بیماران قادر به بازگشت به فعالیت‌های روزانه خود بلافاصله پس از هر جلسه درمان هستند.

درمان شامل چیست؟

شوک ویو بدون درد است، و هیچگونه روش تسکین یا تدارکاتی نیاز نیست. برخی از بیماران در طول درمان یک احساس مور مور شدن را گزارش داده‌اند که به محض پایان یافتن جلسه درمان از بین می‌رود. درمان در کلینیک‌های پزشکان انجام می‌شود، که طبق ماهیت‌شان محتاط هستند. هر جلسه حدود 20 دقیقه طول می‌کشد و کل درمان شامل چندین جلسه است که طی چند هفته انجام می‌شود.